Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir-te una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies.
Un projecte de

Universitat dels
Pacients

Coneixement a l'abast de pacients i ciutadans

Videos


Presentació de la Universitat dels Pacients

La Universitat dels Pacients és un projecte de referència dirigit a pacients, fkamiliars, cuidadors, voluntaris i ciutadans en general interessats en temes de salut i sanitat. El seu objectiu és retornar al conjunt de la societat la inversió que ha realitzat a la Universitat. La Universitat dels Pacients és un projecte obert a les col·laboracions de totes les veus implicades en la millora de l'atenció diària (pacients i familiars), i als provisors del cuidatge (professionals sociosanitaris i administracions públiques), així com Universitats, societats científiques, associacions de pacients... i tu!

Veure el vídeo

El Parkinson és una realitat. Ajuda'ls.

Quin és el teu somni? M'agradaria poder comprar com otodos els altres. M'agradaria ser capaç de creuar la caller. El Parkinson és una realitat. Ajuda'ls. FEP. EPDA.

Veure el vídeo

Campaña de DOWN ESPAÑA por el Día Mundial del Síndrome de Down (21 de marzo de 2012)

Espot de DOWN ESPANYA basat en el Manifest "Tinc síndrome de Down i no sóc tan diferent a tu", pel Dia Mundial de la Síndrome de Down el 2012.

Veure el vídeo

Dia europeu de la prevenció cardiovascular

Les malalties cardiovasculars constitueixen la primera causa de mort al nostre país. Per això, per conscienciar sobre això, el 14 de març se celebra el Dia europeu per a la prevenció cardiovascular.

Veure el vídeo

Dia Mundial del Ronyó - 8 març 2012

Dia Mundial del Ronyó - 8 març 2012

Veure el vídeo

Vacuna't contra la Indiferència

Cada dia, milions de persones amb malalties rares s'enfronten a tot tipus de dificultats: retards en el diagnòstic, tractaments inexistents, teràpies de per vida amb un cost excessiu ... Per si aquests problemes fossin pocs, també conviuen amb un altre tipus de dificultats que suposen un important desgast emocional. Ens referim al desconeixement de bona part de la societat, el rebuig a l'escola, la discriminació a la feina ... Les malalties de la indiferència. Aquestes malalties són més freqüents del que ens agradaria. Per sort, tenen cura. Entra a www.enfermedades-raras.org, vacuna't contra la indiferència i canvia la vida de milions de persones.

Veure el vídeo

Dia Internacional de les Malalties Rares, Video Oficial

El 29 de febrer de 2012 es conmemora el cinquè Dia Internacional de les Malalties Rares. En aquest dia, centenars d'organitzacions de pacients de més de 50 països en tot el món organitzen activitats de conscienciació al voltant de la consigna "Units per les Malalties Rares serem més forts"

Veure el vídeo

La Universitat

Organitzadors

Col·laboradors

Patrocinadors

Política de privacitat | Política de publicitat | Avís legal