Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir-te una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies.
Un projecte de

Universitat dels
Pacients

Coneixement a l'abast de pacients i ciutadans

La Fundació Salut i Envelliment UAB participa com a membre institucional a la Fira Healthio 2017

Publicat el 27 d'abril de 2017

banner

Organitzat per Fira de Barcelona, Healthio vol ser una plataforma d'intercanvi de coneixement i experiències pilot i comercials en què es presentin i experimentin les noves innovacions mèdiques en quatre àmbits (benestar, medicina personalitzada, malalties cròniques i envelliment).


Els visitants d'Healthio, que podran ser des de persones individuals fins a membres d'associacions de pacients, podran conèixer els últims avenços en aquestes matèries a través de diversos itineraris en els quals, per exemple, s'explicarà com prevenir les malalties cardiovasculars, quines teràpies es poden seguir amb realitat virtual, de quina manera es pot simplificar el control de la diabetis o quin és l'envelliment saludable.   La intenció dels organitzadors de Healthio és facilitar als pacients aquelles eines que els permetin influir o prendre les seves pròpies decisions en les qüestions que afecten la seva pròpia salut.
 
La Fundació Salut i Envelliment UAB, com a institució sense ànim de lucre,  serà membre col·laborador del Saló Internacional HEALTHIO en innovació i salut que tindrà lloc a Barcelona entre el 3 i el 5 de maig de 2017. 

La Fundació Salut i Envelliment presentarà dues recents experiències en l'espai Àgora: 

D'altra banda, estarà a l'itinerari de l'envelliment saludable, i participarà en el circuit presencial en el seu stand amb activitats vinculades en promoció de la salut i envelliment saludable.

Ens adreçarem a totes les persones majors de 65 anys que estiguin interessades en com millorar els seus hàbits de vida saludable i millorar la seva qualitat de vida. 

Més informació: http://www.healthio-global.com/ 

La Universitat

Organitzadors

Col·laboradors

Patrocinadors

Política de privacitat | Política de publicitat | Avís legal