Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir-te una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies.
Un projecte de

Universitat dels
Pacients

Coneixement a l'abast de pacients i ciutadans

Informació per a pacients i ciutadans

Des de l'any 1999, l'àrea d'informació en salut per a la ciutadania s'ha especialitzat en el disseny, adaptació i desenvolupament de recursos i productes destinats a millorar la comprensió de la malaltia, la navegació dins el sistema sanitari-assistencial, i el comportament en salut. Tot això a través d'una anàlisi prèvia de necessitats i de la integració i aplicació de la millor evidència científica disponible.

Pacients i cuidadors

Cuidar de la salut garanteix disfrutar d'una vida més llarga, amb millor qualitat de vida i benestar psico-emocional. A través de la informació que oferim, posem a la seva disposició les recomanacions i instruments i recursos que necessita per ser una persona saludable i feliç.

Associacions de pacients

Gestionar adequadament una associació de pacients repercuteix directament en benefici dels pacients, les malalties i condicions representades. A través de la informació que oferim, posem a la seva disposició les recomanacions i instruments i recursos que necessita per garantir un millor desenvolupament i posicionament del projecte associatiu en matèria administrativa, financera i humana.

Professionals

Cuidar de la salut dels pacients és una ciència però també és un art. A través de la informació que oferim, posem a disposició les recomanacions, instruments i recursos que necessita per garantir una major centralització en la persona.


Perquè és important estar adequadament informat en salut?

Els estudis científics realitzats en la matèria han demostrat que les persones ben informades en salut tenen conductes més saludables, viuen més i amb millor qualitat de vida que aquells que tenen una actitud menys proactiva a nivell informatiu.

L'experiència dels pacients que accedeixen a informació de qualitat s'associa positivament amb una millora de la percepció subjectiva de la salut i objectivament amb una major adherència a la medicació i als tractaments recomanats; una major focalització en l'atenció preventiva, com en l'ús dels serveis de detecció precoç i vacunació; un compliment adequat de les visites mèdiques programades; i finalment en un increment de la qualitat de l'atenció i una disminució dels efectes adversos.

Vol més informació?

Demani més informació sobre l'àrea d'informació de la Universitat dels Pacients a través del nostre formulari de contacte.

La Universitat

Organitzadors

Col·laboradors

Patrocinadors

Política de privacitat | Política de publicitat | Avís legal