Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir-te una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies.
Un projecte de

Universitat dels
Pacients

Coneixement a l'abast de pacients i ciutadans

Política de publicitat

La web de la Universitat dels Pacients (www.universitatpacients.org) té com a política publicitària la rigorositat en el maneig de la informació per a la difusió en l'àrea de salut mantenint la seva independència editorial.

La Universitat dels Pacients (universitatpacients.org) rep el patrocini d'empreses i institucions per a la difusió de les activitats relacionades amb la Universitat dels Pacients. En cap cas la Universitat dels Pacients inclou banners publicitaris de serveis o productes, ni rep cap tipus de finançament de publicitat.

La Universitat dels Pacients es reserva el dret de no publicar al seu lloc web material publicitari que s'oposi a una de les missions de universitatpacients.org, és a dir, facilitar l'accés a material que contribueixi a la difusió d'informació i educació per a la salut.

La Universitat dels Pacients posa a disposició dels seus usuaris enllaços a d'altres llocs web que compleixin uns criteris de qualitat; no obstant, no es responsabilitza del material o polítiques d'altres llocs web.

La Universitat dels Pacients vigila la qualitat de les informacions i documents inclosos al seu web, però no es responsabilitza de l'ús inadequat dels mateixos o dels de qualsevol altre tercer.

La Universitat

Organitzadors

Col·laboradors

Patrocinadors

Política de privacitat | Política de publicitat | Avís legal