Aquest web utilitza cookies pròpies per oferir-te una millor experiència i servei. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies.
Un projecte de

Universitat dels
Pacients

Coneixement a l'abast de pacients i ciutadans

Avís legal

Les dades contingudes a la web de la Universitat dels Pacients, elaborades per la Fundació Salut i Envelliment, i a les seves diverses aules (disseny, estructura, continguts originals subjectes a copyright, logotips, imatges, audio i d'altres elements allà allotjats) estàn protegits per la Llei de Propietat Intelectual i pels drets de Propietat Industrial, i només es poden utilitzar exclusivament per a finalitats d'investigació i/o docència, sempre i quan es citi la font.

Queden, per tant expressament prohibides la reproducció, distribució,comunicació pública, i disposició, de la totalitat o part dels continguts d'aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i a través de qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorizació expressa i per escrit de la Universitat dels Pacients a través del seu contacte universitat.pacients@uab.es.

El lloc web de la Universitat dels Pacients utilitza sistemes de monitorització destinats a reunir informació estadística sobre la consulta del lloc web. En cap cas aquest sistema es farà servir per reunir informació personal que pugui ser identificativa d'un usuari.

La informació continguda a la web de la Universitat dels Pacients, així com a les seves aules, no té per objectiu substituir el consell del professional sanitari, ni facilitar consell mèdic. La Universitat dels Pacients recomana acudir al seu metge a la recerca d'assessorament especialitzat relatiu a diagnòstics, tractaments i consultes mèdiques.

La Universitat

Organitzadors

Col·laboradors

Patrocinadors

Política de privacitat | Política de publicitat | Avís legal